+36 30 281 8192 [email protected]

Szervizelt, forgalmazott típusok

Az alábbiakban megismerheti a szervizelt gyártók és készülékek ismertetőjét.

Ariston és Veismann gyártók termékeire Cégünk közvetlen márkaképviselettel rendelkezik.

Ariston

Az Aristonnál a legújabb és leghatékonyabb technológiákat használjuk komplex és energiatudatos megoldásainkhoz. Célunk, hogy minden termékünk könnyen beüzemelhető, működtethető és karbantartható legyen. Hatékonynak és megújulónak lenni, energiaforrástól függetlenül. Ez az a cél, ami minden egyes termék megálmodásakor a szemünk előtt lebeg. Olasz gyökereinkből adódik, hogy az otthon melegét a családi élet központjának tekintjük, ezért biztosítjuk, hogy minden egyes termékünk biztonságos, megbízható, könnyen beüzemelhető és kezelhető legyen. Fontos számunkra, hogy vásárlást követően is biztosítsuk a szakértői segítséget ügyfeleink számára, legyen szó tanácsadásról, távdiagnosztikáról vagy épp szervizelésről. Végül, de nem utolsósorban, büszkén állíthatjuk, hogy termékeink formatervezésüknek köszönhetően a legkülönfélébb stílusú otthonokban is megállják a helyüket.

Empty
Szervizelt típusok

Lakossági készülékek most elérhetõ:

– Ariston Clas one
– Ariston Genus One
– Ariston Clas X

Régebbi készülékek:

– Ariston TX
– Ariston Clas
– Ariston Clas evo
– Ariston Clas Premium
– Ariston Clas Premium Evo
– Ariston Clas B
– Ariston Clas B Premium
– Ariston Genus
– Ariston Genus Premium
– Ariston Gemus Premium Evo
– Ariston Aco B

Viessmann

A Viessmann minden feladatra kínál megoldást.

A Viessmann Csoport egyike a fűtési-, ipari- és hűtési rendszerek vezető gyártóinak. A Viessmann komplett termékkínálata 1,5 … 120.000 kW teljesítményű rendszereivel hatékony és egyedi megoldásokat kínál bármely alkalmazási területre bármely energiahordozóhoz.

Empty
Szervizelt típusok

Fûtési rendszerek:

A teljes termékkínálat csúcstechnológiát képvisel és magasra állítja a mércét. A hatékony energiagazdálkodásra összpontosítva segítséget nyújt a költségek csökkentésében és a természetes erőforrások-, valamint a környezet megóvásában.

Lakossági készülékek:

Jelen pillanatban a Viessmann cég lakosság felé kiadott készülékei a legmagasabb minőségűek az egyéb kazánmárkák közül. Most általunk ajánlott legsűrűbben használt készülékek a Vitodens 100 S1 B1HF és A B1KF típusú készülékek.

Ezen típusok minden igényt kielégítenek, amit egy felhasználó elvárhat tőlük. Természetesen a régebbi típusokhoz elérhetőek az alkatrészek (Viessmann Vitopend), ebből is észrevehető, hogy a márka milyen magas minőséget képvisel.

Baxi

BAXI korszerű fűtési megoldások

A Baxi a világ 3. legnagyobb gázkészülék gyártójaként, immár 24 éve a magyar fűtéstechnikai piac egyik vezető szereplője. Kondenzációs kazánok értékesítésben már 4. éve tartja vezető pozícióját. Gázkészülékeit kiemelkedően széles modulációs tartomány és folyamatos gázszabályozás jellemzi. A megújuló energia hasznosításában rejlő lehetőségeket kihasználva, a Baxi levegő-víz hőszivattyúk és napkollektoros rendszerekkel járul hozzá a tökéletes önfenntartó és környezetbarát rendszerek kiépíthetőségéhez. Épületfűtés, -hűtés, HMV előállítás – BAXI.

Empty
Szervizelt típusok

Kondenzációs készülékek:

– Luna Platinum+
– Nuvola Platinum+
– Luna Duo-tec E
– Duo-Tec Compact E
– Luna Duo-tec+
– Nuvola Duo-tec+
– Prime
– Luna Duo-tec MP+
– Power HT+

Régi készülékek:

– Baxi Ecofour
– Baxi Luna
– Baxi Fourtec
– Baxi Eco
– Baxi Eco3
– Baxi Prime HT
– Baxi Luna
– Baxi luna 3 Comfort HT
– Baxi Duo-tec
– Baxi Duo-tec Compact

Beretta

A Beretta története 1950 szeptemberében indult. A vállalat már a kezdeti időszakban kiemelkedett szakértelmével, minőségével és termékeinek megbízhatóságával. Néhány év elteltével a Beretta az első helyre emelkedett a lakossági fűtés szektorban.

Az erős know how-ra és a kezdeti folyamatos növekedésére támaszkodva, 1969-ben a vállalat elkezdte a lakossági fűtésre alkalmas kazánok kifejlesztését és gyártását. A változó stratégiai gondolkodás alapja egy teljesen a fejlesztésekre szánt korszak volt, melynek célja, hogy a kazán működése megfeleljen a végfelhasználók nagyobb kényelmének és mindenekelőtt a nagyobb megtakarításának. A cég, Beretta márkanévvel ekkor indította el a gázolajjal és kerozinnal működő családi kazán termékének gyártását és forgalmazását.

1973-ban indult el a második legfontosabb irányváltoztatás: Olaszországban a Beretta
gyártotta az első fali gázkazánt.

Empty
Szervizelt típusok

Kondenzációs kazánok:

– EXCLUSIVE GREEN HE – ERP Ready
– EXCLUSIVE BOILER GREEN HE – ERP Ready
– MYNUTE GREEN – ERP Ready
– CIAO GREEN – ERP Ready

Hagyományos készülékek:

– Beretta Ciao
– Beretta Smart
– Beretta Exclusive

Bosch Termotechnika

A Bosch a fűtéstechnikai berendezések piacának valamennyi szegmensében jelen van, legyen az hagyományos gázkészülék, kondenzációs kazán, vízmelegítő, hőszivattyú vagy szolárrendszer. A Bosch az energiatakarékos rendszerek úttörője. Feladata, hogy a fűtéstechnikai termékeket folyamatosan fejlessze, hozzájáruljon az élhető környezet megteremtéséhez. Ezért termékkínálatában a megújuló energiákat használó hőszivattyúkon kívül a szolár megoldások között síkkollektorok és vákuumcsöves kollektorok is megtalálhatóak.

Önmagában a név kötelez, kiváló minőség a múltban és a jelenben.
Múltban a mi országunkban, Junkers néven futó készülékek már letették a névjegyüket az asztalra, kiváló minőséggel és egyszerű felhasználhatósággal kiemelkedő eredményeket ért el.Bosch családon  belül három márka képviselteti magát, ezen márkák mindegyike kiálta az idõ próbáját.

– Bosch
– Junkers
– Buderus

Empty
Szervizelt típusok

Most futó készülékek:

– Bosch Condens 3000 ZWB28-3CE
– Bosch Condens 2000
– Bosch Condens 2500
– Bosch Condens 7000
– Bosch Condens 5000
– Buderus Logamax plus
– Buderus Logamax

Régebbi készülékek a teljesség igénye nélkül:

– Junkers Euroline
– Junkers Eurostar
– Junkers Euromaxx
– Junkers Navtherm
– Junkers Cerastar
– Junkers / Bosch vízmelegítõ W275, W250, WR325, W11P, W11-2P

Ferroli

A Ferroli társaságot, amely a fűtési és klímaberendezési berendezések gyártásának tíz vezető helyén áll, 1955-ben alapították San Bonifacio városában. A Ferroli testvérek által gyártott gáztüzelésű kazánok gyorsan népszerűségre tettek szert az olaszok körében. 3 év után a termékeket a veronai önkormányzati házakba rendelték meg. Az olasz piacot követve a vállalat acél- és öntöttvas kazánjai más európai országokban telepedtek le.

A 90-es években megkezdődött egy innovatív beruházási program. Új gyárakat építenek, leányvállalatokat nyitnak Kínában. A márka több vállalatot egyesít a közös Ferroli Group márkanév alatt. 5 termelési területen működik, de a termelés 86% -a fűtőberendezésekre irányul.

Empty
Szervizelt típusok

Kondenzációs kazánok:

– Ferroli Econcept
– Ferroli Econcept tech
– Ferroli Bluehelix
– Ferroli Bluehelix Tech
– Ferroli Bluehelix Tech RRT
– Ferroli Bluehelix Prima
– Ferroli Bluehelix HiTech RRT

Hagyományos készülékek:

– Ferroli Domina
– Ferroli Domitop
– Ferroli NE60
– Ferroli NE100
– Ferroli Domicompact
– Ferroli Domitech
– Ferroli Domitech D
– Ferroli Diva
– Ferroli Tantaqua
– Ferroli Domiproject

Fég

 

Empty
Szervizelt típusok

Fég fűtő kazánok:

-Fég C-12
-Fég C-18
-Fég C-21
-Fég C-24
-Fég C-30
-Fég C-40
-Fég C-12H
-Fég C-18H
-Fég C-24H
-Fég C-30H
-Fég C-40H
-Fég C-12HE
-Fég C-18HE
-Fég C-24HE
-Fég C-30HE
-Fég C-40HE

Fég konvektorok:

– FÉG Gf-25
– FÉG GF-30
– FÉG GF-35
– FÉG GF-40
– FÉG F8.50
– FÉG F8.52 Zeusz

Immergas

Az IMMERGAS 1964 óta vezető szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. Élvonalbeli szerepe, a siker titka, a minőség és a termékek állandó fejlesztésének köszönhető. Az olasz anyavállalat, termékeinek teljes körű hátterének biztosítása érdekében, 2004-ben létrehozta magyarországi leányvállalatát, az Immergas Hungária Kft-t.

Immergas, elismert márka Magyarországon

A magyar képviselet, az olasz Immergas szellemiségét követve, már a kezdetektől fogva rendkívül aktív tevékenységet folytatott. A minőséget folyamatosan szem előtt tartva, a márka egyre nagyobb teret hódított és mára már a hazai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó tagjává vált. Termékei között nem csupán a hagyományos és kondenzációs gázkazánok, hanem megújuló energiát hasznosító berendezések is megtalálhatók.

Empty
Szervizelt típusok

Immergas kazánok:

– Immergas Victrix
– Immergas tera
– Immergas Maior
– Immergas EXA
– Immergas Superior
– Immergas Zeus
– Immergas Omnia
– Immergas Nike

Saunier Duval

A Saunier Duval emblémája az alvó tűzmadarat szimbolizálja. Ez a madár a múltban emberek életét mentette meg azzal, hogy a bányákban elsőként észlelte a gázszivárgást. A Saunier Duval "madara" több mint 110 éve békésen szunyókál… Köszönhetően annak a megbízható technikai színvonalnak és szakértelemnek, amit a Saunier Duval az egész világon jelent.

Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően a Saunier Duval egyre fejlettebb, a környezeti fenntarthatóságot is figyelembe vevő termékeket gyárt.

Empty
Szervizelt típusok

Kondenzációs kazánok:

– Saunier Duval Ecosy
– Saunier Duval Semia Condens
– Saunier Duval Semiatek Condens
– Saunier Duval Thelia Condens
– Saunier Duval Thema Condens
– Saunier Duval Isotwin Condens
– IsoFast 21 Condens

Hagyományos kazánok:

– Saunier Duval Thema Classic
– Saunier Duval Semia
– Saunier Duval Isotwin
– Saunier Duval Thema

Westen

Okos döntés az otthona kényelméért

A WESTEN a világ harmadik legnagyobb kazángyártójának terméke, immáron több, mint 20 éve a magyar piacon. Széles termékpalettája lefedi mind a lakossági, mind pedig az ipari igényeket. A kompakt készülékek széles modulációs tartománnyal, energiatakarékos szivattyúval, időjáráskövető-szabályozási lehetőséggel rendelkeznek. Országos lefedettségű szervízhálózattal, 24 órán belüli alkatrész ellátottsággal, garancia meghosszabbítással, évenkénti felülvizsgálat feltétele mellett.

Empty
Szervizelt típusok

Westen kondenzációs kazánok:

– Westen Star Condens
– Westen Pulsar Condens
– Westen Boyler Condens
– Westen Star Master

Westen hagyományos készülékek:

– Westen Pulsar Green
– Westen Quasar
– Westen Quasar D
– Westen Star
– Westen Star Digit
– Westen Boyler Digit
– Westen Ocean

Vaillant

Már 140 éve csak egy dologra gondolunk: a holnapra.

A Vaillant Európa legismertebb fűtési márkája, de népszerűsége messze túlmutat Európán. Több mint 12.000 alkalmazottjával nyolc ország 14 telephelyén fejleszt és gyárt termékeket. 20 országban vannak saját értékesítési irodái és több mint 60 országba exportál, miközben alapítása óta családi vállalkozás maradt.

A Vaillantnál ma is minden a fűtés, a megújuló energiaforrások és a meleg víz köré épül éppúgy, mint az elmúlt 140 évben. Ezen tapasztalatok alapján a jövőre nézve fenntartható és felelősségteljes megoldásokat fejlesztünk ki. Ezek olyan megoldások, amelyek megkönnyítik az életünket, és nagyobb kényelmet biztosítanak a jelenben – olyan termékek révén, amelyek egyre hatékonyabbá és  környezetbarátabbá válnak. Így alakítjuk a fűtési technológia jövőjét.

Empty
Szervizelt típusok

Kondenzációs készülékek:

– Vaillant EcoTEC
– Vaillant EcoTEC pro

Régi készülékek:

– Vaillant Turbotec
– Vaillant EcoTec
– Vaillant Atmotec

Kapcsolat

Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, kérése, észrevétele lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy elérhetőségeinken.